ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z OFERTY PZU DOTYCZĄCEJ PRYWATNEJ OPIEKI MEDYCZNEJ.

Oferta obejmuje m.in. :

* Dostęp do lekarza rodzinnego/pediatry – maksymalnie 2 dni robocze.
* Dostęp do specjalisty – maksymalnie 5 dni roboczych, bez skierowań i limitów.
* Umawiać się na wizyty możemy za pomocą całodobowej czynnej 7 dni w tygodniu infolinii, poprzez aplikacją na telefonie, wypełniając formularz na stronie internetowej bądź zamawiając rozmowę poprzez wysłanie SMS.
* Oprócz specjalistów w każdym pakiecie dostępne są również bezpłatne badania (ich ilość różni się od wybranego pakietu).
* W ramach pakietu PZU można również zrealizować skierowania wydane przez NFZ.
* Każdy może rozszerzyć pakiet o dodatkowe osoby, tj. współmałżonków, partnerów życiowych
i dzieci 0-25lat – (w pakiecie rodzinnym niezależnie od ilości osób jest stała cena).
* Pakiet medyczny to przede wszystkim OSZCZĘDNOŚĆ CZASU I PIENIĘDZY. Nie musimy umawiać się do lekarza rodzinnego, czekać w poczekalni kilkadziesiąt minut a czasami nawet kilka godzin, aby wejść na wizytę i poprosić o skierowanie do specjalisty i następnie szukać na NFZ w miarę krótkiego terminu (zazwyczaj kilkumiesięcznego).
* Aktualnie w samym Krakowie PZU współpracuje z ponad 70cioma placówkami medycznymi, w których można umawiać się na bezpłatne wizyty do specjalistów. Poza Krakowem również mamy placówki np. Andrychów, Brzesko, Bochnia, Brzeszcze, Chrzanów, Gorlice, Jerzmanowice, Krynica Zdrój, Libiąż, Limanowa, Miechów, Myślenice, Niepołomice, Nowy Sącz, Nowy Targ, Olkusz, Oświęcim, Rabka-Zdrój, Skawina, Słomniki, Sucha Beskidzka, Tarnów, Trzebinia, Wadowice, Wieliczka. W całej Polsce ponad 2000 placówek do wyboru.
* W zależności od pakietu mamy do dyspozycji bezpłatne badania krwi, moczu, USG, RTG, tomografie komputerowe, rezonanse, markery nowotworowe, zabiegi rehabilitacyjne i wiele innych badań.

Oferta skierowana jest do pracowników wszystkich spółek Philip Morris w Polsce.

Zainteresowanych zapraszamy do biura Komisji (G1.38). Dodatkowe informacje znajdują się również na naszej stronie www.solidarnoscpmp.pl w zakładce PZU Ubezpieczenie.
Na wszelkie dodatkowe pytania odpowiada również telefonicznie pani Justyna Krawczyk tel. 600 005 807